Treebe | Agenzia di Comunicazione e Sviluppo Software - Bari

JEMI AGJENSI DIXHITALE MARKETINGU

Nëse doni të ndryshoni botën, të krijoni Amazonën që nga pelenat apo të krijoni një aplikacion që do të revolucionarizojë jetën e të gjithëve… atëherë kjo është agjencia e duhur për ju! Ne kemi parë gjithëçfarë ideje dhe projekt të çmendur, kështu që asgjë nuk na frikëson më, ose pothuajse asgjë…

BROSHURË E KOMPANISË

Kushdo që dëshiron të na besojë neve, ideve apo aftësive tona duhet së pari të dijë se në çfarë besojmë.

Ne besojmë në fuqinë e ideve, ato që askush nuk i mendon. Besojmë në lirinë për të bërë atë që duam me kohën si aleat dhe jo si një pengesë e pakapërcyeshme. Mund të ndryshojmë ose të qëndrojmë kështu siç jemi, nuk ka asnjë rregull dhe as nuk do t’ju japim një. Besojmë te dështimet sepse ato janë ato që na kanë bërë më të fortë.

Grup i vogël pune por largpamës të mëdhenj. Nuk jemi të përsosur, bëjmë gabime, i korrigjojmë ato dhe çdo ditë përmirësohemi. Preferojmë ngjitjet nga zbritjet, ua lëmë shkurtesat atyre që nuk e kanë të qartë rrugën që duhet ndjekur. Kërkojmë ndihmë kur na duhet, nuk jemi mendjemëdhenj dhe nuk mendojmë se jemi më të mirë se të tjerët. Përpiqemi ta vërtetojmë këtë  me punën tonë, por gjithmonë duke respektuar vlerat tona. Jemi akoma në kërkim të vendit tonë në botë, por kjo nuk na frikëson.

KLIENTËT TANË

Çfarë do të thotë të jesh mik me klientët?

Do të thotë se e vetmja marrëveshje e denjë është ajo ku të dy palët fitojnë. Dhe për ta arritur këtë duhet dialog, mirëkuptim dhe ndjeshmëri, përveç profesionalizmit, natyrisht.