Treebe | Agenzia - Siamo piccoli, ma pensiamo in grande!
Nuk ua rekomandojmë agjencinë
atyre që nuk i vlerësojnë shakatë

Është e kotë t’ju humbim kohë. Ne jemi agjencia më e mirë krijuese dixhitale në

PARIMET E KOMPANISE

Besimi, etika e punës dhe transparenca në marrëdhëniet me klientin.

E cilësojmë veten si një agjenci dixhitale krijuese “sui generis”. Kemi një zhvilluese softuerësh që bën kilometra në biçikletë, është një tregimtare filozofe me pasion kërcimin pole. Moderatorja jonë, gjilpërë ekuilibri e vendimeve tona, me një pasion për të gjetur gabimet tipografike (ah, si edhe ajo që do t'ju dërgojë faturat). Pastaj kemi kreativin e situatës, atë që shndërron ide dhe koncepte në imazhe dhe logo. I fundit, por jo më pak i rëndësishmi është YES MAN-i ynë! Ai do të jetë guri që ju mungon, shtysa që ju nevojitet për të filluar idenë tuaj. Nuk mjafton të përshkruhet me fjalë, më të mirën e jep ballë për ballë.

Ah po, sigurisht që jemi të specializuar në krijimin e logove, faqeve të internetit, e-commerce, app mobile dhe të gjitha gjërave që kanë lidhje me komunikimin në social media (planet editoriale, krijimi i përmbajtjes, reklamimi i marketingut)

MARRËVESHJA ME KLIENTIN

Historitë e bukura, që të funksionojnë, duhet të bazohen në detyrat e ndërsjella të palëve.

Çmime & Nderime

Certifikimet.

Ne jemi të certifikuar me ISO 9001, standard referimi për ata që duan t'i referohen procesit të kontrollit të cilësisë për prodhimet e tyre.

Çmime & Nderime

Çmime & Nderime

VENDI 2

Aplikacioni Freeeat, konceptuar dhe krijuar nga Treebe, u vlerësua me vendin e 2-të në konkursin e organizuar nga Banca Popolare di Bari.

Çmime & Nderime

Anëtar

Jemi anëtar të Confindustria Bari dhe Barletta-Andria-Trani.

Le t’a njohim njëri-tjetrin!

Nëse të kemi bindur me idetë dhe parimet tona atëherë duhet të njihemi!