Dietologia Dr. Cinzia Longobucco - Treebe - Agenzia digitale

Dietologia Dr. Cinzia Longobucco

Sfida më e madhe ishte shdnërrimi i mënyrës së të ushqyerit në një sfidë të përditshme dhe super stimuluese përmes këshillave të çmuara të Dr. Cinzia Longobucco.

  • Strategy

    Dizajni UI / UX, Drejtimi artistik

  • Design

    UI/UX Design, Art direction

  • Client

    Nutrizionista Dott.Cinzia Longobucco

MISIONI

Përmbysja e konceptit të dietës dhe mënyrave ushqyese, përmes mjeteve inovative, komunikimit efektiv dhe krijimtarisë.

A mundet një dietologe profesioniste e të ushqyerit të revolucionarizojë konceptin e dietës, që nënkuptohet si privim dhe mohim?

Një përmbledhje me udhëzime të shkurtra dhe të qarta, përpilimi i një komunikimi që pasqyron vlerat dhe parimet që dallojnë Dr. Cinzia Longobucco nga konkurrentët e saj. Dieta supozohet të jetë një rrugë ushqyese, e cila nuk izolon pacientin gjatë vakteve, por përkundrazi  ndihmon ne provimin e recetave dhe përbërësve të rinj për të gjithë familjen, të rinj dhe të moshuar.

ÇFARË KEMI REALIZUAR

Një komunikim strategjik me shumë kanale, një aplikacion i personalizuar për të gjithë klientët dhe një sistem të personalizuar për menaxhimin e klientëve për mjeken.

Ekipi i dizajnit grafik është përgjegjës për krijimin e grafikëve për përmbajtjen ndër-platformale (Facebook, Instagram dhe Youtube). Ekipi i kopjimit, në përputhje me udhëzimet e vendosura çdo muaj me klientin, shtjellon përmbajtjen e planit editorial për kanalet sociale dhe blogun e saj. Në të njëjtën kohë, në aplikacionin e krijuar ad hoc për klientët e saj, ekipi i zhvillimit të softuerit kujdeset për përditësimin mujor të përmbajtjes, duke verifikuar funksionimin korrekt të pajisjes dhe sistemit të menaxhimit të klientit. Si përfundim, ekipi i video-fotove redakton fotot dhe videorecetat të pranishme në aplikacion.

REZULTATET E ARRITURA

Rritja e vëmendjes së klientëve, përmes komunikimit në kanalet sociale.

0

Kërkesat për takimet mujore

0

Mbulim organik

0

Përdorues aktivë grupi ne facebook

0

Shkarkime mujore të aplikacionit

Let’s collaborate

A doni të na tregoni për projektin tuaj ose të përmirësoni atë që tashmë keni?

Indietro