Galleria Damiani - Treebe - Agenzia digitale

Galleria Damiani

Një punë rebranding-u për Galerinë Damiani. Një identitet vizual që përfaqëson konceptin e hapësirës dhe artit sot.

  • Strategy

    Brand strategy, Web strategy, Social media strategy

  • Design

    Graphic design, Art direction, Web design

  • Client

    Galleria Damiani

ÇFARË KEMI REALIZUAR

Arti dhe hapësira. Një identitet i ri viziv për Galleria Damiani. Koncepti i hapësirës midis artit modern dhe atij bashkëkohor.

Ekipi i dizajnit grafik krijoi modelin e logos dhe të gjithë identitetin e markës. Koncepti u bazua në hapësirën ndërmjet artit bashkëkohor dhe atij modern. Dimensioni sakral i hapësirës i përfaqësuar në kontekstin e një galerie arti. Një moodboard kryesor, një palette bardh e zi, një identitet viziv minimal, por efektiv.

Ekipi i zhvillimit web u kujdes për krijimin e platformës në internet galleriadamiani.it me synimin për të treguar veprat e artit brenda galerisë.

Ekipi i marketingut i mediave sociale përcaktoi strategjinë e komunikimit në kanalet e mediave sociale dhe menaxhimin e paidadv.

Let’s collaborate

A doni të na tregoni për projektin tuaj ose të përmirësoni atë që tashmë keni?

Indietro