Gruppo Spinosa - Treebe - Agenzia digitale

Gruppo Spinosa

Përcaktimi i një identiteti marke nga e para për një grup historik ndërtimi ishte një detyrë e vështirë. Historia, traditat që familja Spinosa ka mbartur për vite me radhë kanë qenë bazat për krijimin e të gjithë vizualit të Spinosa Group.

  • Strategy

    Brand strategy, Web strategy,

  • Design

    Graphic design, Art direction, Web design

  • Client

    Gruppo Spinosa

ÇFARË KEMI REALIZUAR

Një identitet i plotë i markës që pasqyron vlerat dhe parimet e Grupit Spinosa. Një faqe në internet që ishte një vitrinë për projektet e tyre.

Ekipi i dizajnit grafik krijoi modelin e logos dhe të gjithë identitetin e markës. Vlerat e markës, pasioni dhe qëndrueshmëria e Spinosa Group ishin udhëzimet për ndërtimin e të gjithë identitetit të grupit.

Ekipi i zhvillimit të internetit u kujdes për krijimin e platformës së internetit gruppospinosa.it, një vitrinë në internet për të konsoliduar dhe treguar projektet e kryera.

Let’s collaborate

A doni të na tregoni për projektin tuaj ose të përmirësoni atë që tashmë keni?

Indietro