roomBO - Treebe - Agenzia digitale

roomBO

Ne kemi projektuar imazhin e plotë të roomBo, një kompani bashkëpunuese aktive në sektorin e pasurive të patundshme në Bolonjë. Një biznes që synon një target të rinjsh smart.

  • Strategy

    Brand strategy

  • Design

    Graphic design, Art direction

  • Client

    roomBo

ÇFARË KEMI REALIZUAR

Një ribranding të linjës në sinkron me biznesin e rinovuar të roomBo. Një vizual i freskët dhe dixhital për një target të rinjsh smart.

Ekipi i dizajnit grafik krijoi të gjithë identitetin e markës së roomBo. Një koncept intuitiv, me një gamë të freskët dixhitale të ngjyrave, njësoj si shërbimet e tij.

Ne krijuam të gjithë paketën e startimit të kompanisë (kartëvizitë, fletushkë, kopertinen e sendeve dhe veglave të ndryshme).

Let’s collaborate

A doni të na tregoni për projektin tuaj ose të përmirësoni atë që tashmë keni?

Indietro