TI MUNDESH- LE TI RRËZOJMË BARRIERAT - Treebe - Agenzia digitale

TI MUNDESH- LE TI RRËZOJMË BARRIERAT

Një nga sfidat më të mëdha të kohërave tona: shndërrimi i aftësisë së kufizuar në një mundësi të re për të gjithë  si edhe ndryshimi i të menduarit se aftësitë e kufizuara janë një pengesë e pakapërcyeshme.

  • Strategy

    Strategjia e markës, strategjia UX / UI, strategjia sociale

  • Design

    UI/UX Design, Art direction

  • Client

    Tupuoi

MISIONI

Rrëzimi, me anë të mjeteve dixhitale, i barrierave kulturore dhe fizike, që pengojnë ata që kanë aftësi të kufizuara të jetojnë jetën e tyre të përditshme.

Është e papranueshme që në vitin 2021 ka akoma vende ku një person me aftësi të kufizuara nuk mund të jetojë përditshmërinë e tij.

Kushdo që ka një aftësi të kufizuar apo jeton me një person me aftësi të kufizuara e di se sa e rëndësishme është qasja: aftësia për të përdorur hapësira dhe shërbime pa kufizime logjistike ose arkitektonike. Mund të ndodhë që të mos dini si dhe ku të gjeni hapësira dhe shërbime të aksesueshme!

Ju Mund t’i lejoni përdoruesit të gjeokalizohet dhe të gjejë restorante, muze, parqe, plazhe, kinema, ATM, zyra mjekësore që janë plotësisht pa pengesa arkitektonike.

 

ÇFARË KEMI REALIZUAR

Një komunikim i integruar, një aplikacion gjeolokacioni me shumë shërbime, me mundësinë e rezervimit dhe blerjes.

Ekipi i dizajnit grafik krijoi logon dhe të gjithë identitetin e markës. Ekipi i Ux / Ui u kujdes për projektimin e përvojës së përdoruesit (klientit/përdoruesit), duke zhvilluar më tej rrjetin dhe prototipat për testet e mëpasshme për vlefshmërinë e funksioneve të aplikacionit. Ekipi i zhvillimit të softuerit, pas vlerësimit përfundimtar të prototipit, u kujdes që ta shndërronte atë në një aplikacion, aktualisht i disponueshëm në dyqanet Apple dhe Android.

REZULTATET E ARRITURA

Pjesëmarrja aktive e subjekteve partner, ndërgjegjësimi për çështjen e aftësisë së kufizuar dhe rritja e dukshmërisë në zonë.

0

Restorante prezent në aplikacion

0

Porosi për heqje

0

Studime Mjekësore përfshirë

0

Shkarkime mujore të aplikacionit

Let’s collaborate

A doni të na tregoni për projektin tuaj ose të përmirësoni atë që tashmë keni?

Indietro