VicodellaCavallerizza - Treebe - Agenzia digitale

VicodellaCavallerizza

Përçimi i emocioneve dhe ndjesive që vetëm VicodellaCallerizza, një rezidencë e lashtë historike në Lecce, mund t’u transmetojë mysafirëve të saj që vijnë nga e gjithë bota për të vlerësuar kulturën dhe produktet e bëra në Itali.

  • Strategy

    Strategjia e paketimit

  • Design

    Projektim grafik, Drejtim arti

  • Client

    VicodellaCavallerizza

ÇFARË KEMI REALIZUAR

Ejani në Puglia dhe merrni paketën fillestare Leçe –ze direkt në dhomën tuaj. Një mënyrë origjinale që mysafirët të njohin produktet puliane e Vico della Cavallerizza.

Ekipi i dizajnit grafik krijoi paketimin dhe dizajnin e etiketave të verës dhe birrës për një shtëpi historike në Leçe. Koncepti lindi nga motivet dekorative të majolikës të pranishme në dyshemetë e dhomave të ndryshme të shtëpisë. Emërtimi i produkteve pasqyron me besnikëri emrin çdo dhome në shtëpi. Gjithashtu jemi marrë me projektimin dhe prodhimin e materialeve si çanta pazari, kartave të biznesit, hartave dhe broshurave të personalizuara.

KONCEPTI

Modelet gjeometrike dhe format koncentrike karakterizojnë hapësirat e shtëpisë historike VicodellaCavallerizza dhe paketën e saj fillestare për mysafirët.

Dyshemetë janë një element thelbësor dhe karakterizues i banesës. Format e tyre gjeometrike dhe koncentrike ishin frymëzim për dizajnin e etiketave të birrës dhe verës made in Puglia. Emërtimi i treshes së birrave përkon me emrat e dhomave të Vico della Cavallerizza.

Let’s collaborate

A doni të na tregoni për projektin tuaj ose të përmirësoni atë që tashmë keni?

Indietro