Treebe | Portfolio - Le realizzazioni che ci riempiono di orgoglio

Galleria Damiani

Një punë rebranding-u për Galerinë Damiani. Një identitet vizual që përfaqëson konceptin e hapësirës dhe artit sot.

 • Strategy

  Brand strategy, Web strategy, Social media strategy

 • Design

  Graphic design, Art direction, Web design

 • Client

  Galleria Damiani

Guarda il progetto

Gruppo Spinosa

Përcaktimi i një identiteti marke nga e para për një grup historik ndërtimi ishte një detyrë e vështirë. Historia, traditat që familja Spinosa ka mbartur për vite me radhë kanë qenë bazat...

 • Strategy

  Brand strategy, Web strategy,

 • Design

  Graphic design, Art direction, Web design

 • Client

  Gruppo Spinosa

Guarda il progetto

roomBO

Ne kemi projektuar imazhin e plotë të roomBo, një kompani bashkëpunuese aktive në sektorin e pasurive të patundshme në Bolonjë. Një biznes që synon një target të rinjsh smart.

 • Strategy

  Brand strategy

 • Design

  Graphic design, Art direction

 • Client

  roomBo

Guarda il progetto

SAFETYAPP – APLIKACIONI QË JU JEP SIGURI

Një projekt i CPT Puglia Qëndrore dhe i bashkëfinancuar nga INAIL, me qëllim shpërndarjen e informacionit dhe trajnimit mbi sigurinë e vendit të punës në kantieret italiane të ndërtimit.

 • Strategy

  UX/UI strategy, Software strategy

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Cpt Puglia Centrale

Guarda il progetto

TI MUNDESH- LE TI RRËZOJMË BARRIERAT

Një nga sfidat më të mëdha të kohërave tona: shndërrimi i aftësisë së kufizuar në një mundësi të re për të gjithë  si edhe ndryshimi i të menduarit se aftësitë e kufizuara...

 • Strategy

  Strategjia e markës, strategjia UX / UI, strategjia sociale

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Tupuoi

Guarda il progetto

Dietologia Dr. Cinzia Longobucco

Sfida më e madhe ishte shdnërrimi i mënyrës së të ushqyerit në një sfidë të përditshme dhe super stimuluese përmes këshillave të çmuara të Dr. Cinzia Longobucco.

 • Strategy

  Dizajni UI / UX, Drejtimi artistik

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Nutrizionista Dott.Cinzia Longobucco

Guarda il progetto

VicodellaCavallerizza

Përçimi i emocioneve dhe ndjesive që vetëm VicodellaCallerizza, një rezidencë e lashtë historike në Lecce, mund t’u transmetojë mysafirëve të saj që vijnë nga e gjithë bota për të vlerësuar kulturën dhe...

 • Strategy

  Strategjia e paketimit

 • Design

  Projektim grafik, Drejtim arti

 • Client

  VicodellaCavallerizza

Guarda il progetto