Foto dhe video Archivi - Treebe - Agenzia digitale

Gruppo Spinosa

Përcaktimi i një identiteti marke nga e para për një grup historik ndërtimi ishte një detyrë e vështirë. Historia, traditat që familja Spinosa ka mbartur për vite me radhë kanë qenë bazat...

 • Strategy

  Brand strategy, Web strategy,

 • Design

  Graphic design, Art direction, Web design

 • Client

  Gruppo Spinosa

Guarda il progetto

SAFETYAPP – APLIKACIONI QË JU JEP SIGURI

Një projekt i CPT Puglia Qëndrore dhe i bashkëfinancuar nga INAIL, me qëllim shpërndarjen e informacionit dhe trajnimit mbi sigurinë e vendit të punës në kantieret italiane të ndërtimit.

 • Strategy

  UX/UI strategy, Software strategy

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Cpt Puglia Centrale

Guarda il progetto

Dietologia Dr. Cinzia Longobucco

Sfida më e madhe ishte shdnërrimi i mënyrës së të ushqyerit në një sfidë të përditshme dhe super stimuluese përmes këshillave të çmuara të Dr. Cinzia Longobucco.

 • Strategy

  Dizajni UI / UX, Drejtimi artistik

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Nutrizionista Dott.Cinzia Longobucco

Guarda il progetto