Paketimin Archivi - Treebe - Agenzia digitale

VicodellaCavallerizza

Përçimi i emocioneve dhe ndjesive që vetëm VicodellaCallerizza, një rezidencë e lashtë historike në Lecce, mund t’u transmetojë mysafirëve të saj që vijnë nga e gjithë bota për të vlerësuar kulturën dhe...

  • Strategy

    Strategjia e paketimit

  • Design

    Projektim grafik, Drejtim arti

  • Client

    VicodellaCavallerizza

Guarda il progetto