zhvillimi i aplikacioneve Archivi - Treebe - Agenzia digitale

SAFETYAPP – APLIKACIONI QË JU JEP SIGURI

Një projekt i CPT Puglia Qëndrore dhe i bashkëfinancuar nga INAIL, me qëllim shpërndarjen e informacionit dhe trajnimit mbi sigurinë e vendit të punës në kantieret italiane të ndërtimit.

 • Strategy

  UX/UI strategy, Software strategy

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Cpt Puglia Centrale

Guarda il progetto

TI MUNDESH- LE TI RRËZOJMË BARRIERAT

Një nga sfidat më të mëdha të kohërave tona: shndërrimi i aftësisë së kufizuar në një mundësi të re për të gjithë  si edhe ndryshimi i të menduarit se aftësitë e kufizuara...

 • Strategy

  Strategjia e markës, strategjia UX / UI, strategjia sociale

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Tupuoi

Guarda il progetto

Dietologia Dr. Cinzia Longobucco

Sfida më e madhe ishte shdnërrimi i mënyrës së të ushqyerit në një sfidë të përditshme dhe super stimuluese përmes këshillave të çmuara të Dr. Cinzia Longobucco.

 • Strategy

  Dizajni UI / UX, Drejtimi artistik

 • Design

  UI/UX Design, Art direction

 • Client

  Nutrizionista Dott.Cinzia Longobucco

Guarda il progetto